Forestlight Studio Unna dig en lyxig spaupplevelse

Unna dig en lyxig spaupplevelse

Spabehandling

Få saker är så välgörande för såväl kropp som själ som en spaupplevelse. På ett spa får man vältra sig i lyx, det är den ultimata upplevelsen för den som vill skämma bort sig själv, eller någon man står nära.

Det finns flera olika typer av spa, från dagspa där man checkar in för att bli område i några timmar, till spaverksamheter som erbjuder övernattning från en till många nätter. På dessa spaanläggningar får man sova i sköna sängar, äta god, hälsosam mat, kombinera sina kurbad och massageupplevelser med aktiviteter såsom golf, hästridning eller bara promenader i prunkande grönområden. De flesta span har sin unika nisch, och spaanläggningar finns det gott om i hela Sverige så det är bara att välja och vraka. 

Kroppsbehandlingar

Det som brukar vara en gemensam nämnare för span är baden. I regel finns det olika bassänger för olika syften och vissa kroppsbehandlingar sker i samband med ett bad.

Vidare brukar massage, fotvård och ansiktsvård erbjudas, ofta som en extra kostnad, men ibland ingår en valfri behandling.

Det finns många olika populära massagetyper som är frekventa på spa, som Hot Stone Massage, Lermassage, Aromamassage och Klassisk massage.

De flesta span erbjuder också skönhetsvård, som manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling inkl. ögonbrynsplock och fransfärgning. Vissa span erbjuder vaxning av oönskad hårväxt och hudföryngrande behandlingar.

En perfekt present

Ett spabesök är en perfekt present till de flesta. Få är de som inte drömmer om en dag, eller en helg, på spa. Avkopplingen på spa är total och när man lämnar spa:et så är det med förnyade energier, ett nytt lugn och skärpa. Ett spabesök gör under för den stressade karriärmänniskan, eller den förälder som går hemma med småbarn och aldrig får en stund över för självreflektion. Ta en titt på vilka spa som finns nära dig och gör slag i saken. Du kommer inte att ångra dig!

19 Jan 2015