Forestlight Studio Röka på elektroniskt vis?

Röka på elektroniskt vis?

Kan man verkligen röka en e cigg? Smakar den verkligen som en riktig? Jo det kan du och ja det gör den. En e-cigg är ett substitut för vanliga cigaretter och mer hälsosammare för dig. Det kan även leda till att du enklare kan sluta röka om det är vad du vill. Med e-cigaretter är det även enklare att röka på ställen som annars har förbud mot rökning.

Vad är det för något?

E-cigaretten är som en slags apparat som är tillverkad i plast. I denna apparat häller du i e-juice som är i form av en smakvätska som man använder. Sedan förångas vätskan till en rökliknande ånga som inte är farlig. Ångan ser ut som rök så det kommer att nästan kännas som att röka en vanlig cigg. Du kan välja mellan flera olika smaker på e-juicen exempelvis fruktiga smaker, vanlig tobakssmak och lakrits och mint. Det finns flera olika varianter med olika mängd nikotin i, och dessa kan du välja mellan:

  • 0 mg
  • 6 mg
  • 12 mg
  • 18 mg
  • 24 mg

Om du vill testa att röka e-cigg så kan du köpa ett smart startpaket på ecigg-kungen.se för att komma igång ordentligt.

Rök där du känner för det

En e-cigarett innebär att du kan du röka precis vart du vill eftersom det oftast inte besvärar någon annan så som vanliga cigaretter kan göra. Ångan är ofarlig och det kommer ingen rök så som på vanliga cigg. Den luktar inte heller direkt mycket även om vissa smaker kan lukta precis när du tar ett bloss, men det luktar ofta bara gott. Du kommer att lukta godare och slipper att lukta som en gammal askkopp. Dina tänder och fingrar kommer även de att bli friskare och du kan lättare bli av med missfärgningar.

14 Nov 2014