Forestlight Studio Hitta rätt bröllopsmeny

Hitta rätt bröllopsmeny

Vikten av att hitta rätt bröllopsmeny

Att hitta rätt catering för ditt bröllop i Halmstad kan kännas som en riktig utmaning. Bröllopsdagen är en av - om inte - de viktigaste dagarna i ert liv och alltifrån ingångsmusiken i kyrkan till val av passande festlokal ska falla på plats. När det gäller catering och mat så får den gärna tilltala många smaker samtidigt som den är vackert anordnad och serverad.

Tips på bra cateringfirmor: ## INVALID RSS URL: https://n.nu/rss.php?language=svenska&show=all&items=7&sortby=linkregtime&owner=3786&category=20 ##

En bra riktlinje när du känner dig tveksam kring din catering är att fundera över hur själva bröllopet i sig ser ut och framför allt hur ni som brudpar skulle vilja ha det. En bröllopsfest idag kan se ut på många olika sätt och behöver inte följa någon viss tradition. Det är bara ni som brudpar som bestämmer vad som känns rätt för just er och detta gäller givetvis även maten.

Kreativa cateringalternativ för ditt bröllop

  • Utomhus med mingelbuffé - Det är inte helt ovanligt att brudparet väljer att göra festligheten lite mer avspänd. Att sätta upp ett tält och bjuda på plockmat är ett trevligt alternativ till den mer stela middagsbjudningen. Gästerna får tillfälle att gå runt vid bufféborden och maten som serveras blir naturliga samtalsämnen för alla. Tänk på att erbjuda bra buffétallrikar med glashållare så gör ni det mycket enklare för era gäster.
  • Tapasmeny - Att servera flera smårätter vid matbordet är ett roligt och lekfullt sätt att presentera maten på som garanterat kommer att föhöja den festliga stämningen och även öppna för roliga samtal. Det roligaste av allt är att det är ni som brudpar som bestämmer vilka rätter som ska serveras enligt ett visst tema, ni kan även blanda kalla och varma rätter på ett kreativt sätt.
  • Bröllopstårta med kakbuffé - Desserten på ett bröllop är oftast lätt och serveras vid bordet i väntan på bröllopstårtan. Idag väljer man ofta att ta en paus efter huvudrätten och därefter servera ett dignande dessert bord med flera olika kakor och bakverk. Bröllopstårtan har givetvis sin givna hedersplats men populära komplement är t.ex macarons och mindre delikata bakverk i vackert utformande.
10 Jun 2014