Forestlight Studio Härlig egentid!

Härlig egentid!

Hotell

När man har barn så vill man såklart ha lite egentid med sin partner. Och kanske inte bara en kväll med mat och bio utan även tid att umgås en hel natt utan diverse störningar av att något av barnen vaknar och behöver gå på pottan eller har drömt en mardröm eller tycker att det är morgon kl 04.00! Och att dessutom kunna få en förtjänad sovmorgon dessutom. Hallelulja liksom! Är som att vinna på lotteri de få gånger som det händer. Haha!

Tips på hotell:

I alla fall så planerar jag en härlig kväll och natt med min fru på ett underbart hotell långt borta från barnfamiljens bekymmer. Ska bli så skönt att bara vara vi två, att kunna prata ostört i flera timmar och umgås som innan man skaffade barn. Att kunna äta en hel middag utan avbrott. Och såklart att få tid till att mysa på kvällen och att få sova på natten. Och lyxen att äta frukostbuffé på morgonen. Det är ju värt varenda spänn!

Välja hotell

Men det där med att välja hotell är ju inte lätt. Det ska ju helst inte kosta för mycket, men inte heller vara skabbigt. Man vill ju självklart ha en skön säng när man ändå ska njuta av att få sova! Och veta att det är bra mat, antingen på hotellet eller i närheten. Och kanske att det till och med finns tillgång till bastu och/eller bubbelpool . Så man kan vara extra gosig och romantisk.

Jag hittade till slut ett hotell som verkade passa oss utmärkt. Inte det billigaste men jag hittade en rabattkod som jag kunde använda och då blev det ett helt ok pris. En halvtimmes bilfärd till hotellet som ligger ute i skogen, fluffiga sängar (på bilderna i alla fall!), bra och varierad meny i restaurangen och en bubbelpool utomhus som man kunde boka upp i en halvtimme för att kunna vara för sig själva. Och så kunde jag välja till en välkomstkorg med lite vin och godsaker som finns på rummet vid ankomsten. Min fru kommer att bli så himla överraskad och glad! Jag ser verkligen fram emot denna hotellvistelsen nu på vårkanten!

11 Mar 2014