Forestlight Studio Dags att komma i form?

Dags att komma i form?

Nytt år, ny livsstil! Är du en av oss alla som lovat hälsosammare leverne under 2015? Bästa löftet faktiskt. Få saker är viktigare än den egna hälsan, och där inkluderas självkänslan. Äta sunt, träna regelbundet och unna sig godsaker någon gång ibland är ett framgångsrikt recept för en sund livsstil.

Många är de som lovordar att ta hjälp av en personlig tränare för att nå de träningsmål, eller den kroppsform som man drömmer om.

En personlig tränare i Malmö har genomgått certifierande utbildningar för att få titulera sig just personlig tränare. Det finns idag nationella riktlinjer kring vem som får lov att kalla sig personlig tränare, dessa publicerades för första gången år 2012. En personlig tränare är inte bara expert på träning, utan ska också ha god koll på fysiologi, näringslära och anatomi.

Vad gör en personlig tränare?

Att träna med en personlig tränare är att välja ett mycket effektivt sätt att träna, eftersom PT:n utgår från just dig, din kropp och dina förutsättningar för att nå dina mål så effektivt som möjligt.

Tillsammans med en personlig tränare läggs ditt träningsschema upp. Detta anpassas efter dig, dina behov, din kropp och den tid du är villig att lägga ner på träningen. Den personliga tränaren är sedan med dig under varje träningspass, uppmuntrar, pushar och hjälper till med tekniker som kanske är kluriga.

Att träna med en PT är, och ska vara, hårt arbete, men belöningarna i form av resultat kommer också väldigt fort.

Dyrt, men värt

Att anlita en personlig tränare kan vara en av de bästa hälsoinvesteringarna du gör i år. Det kostar en del, såklart, men man behöver sällan en personlig tränare för särskilt långa perioder eftersom man snart själv lär sig vad man bör göra, och med vilken intensitet, för att nå de mål man sätter upp för sig själv.

26 Jan 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)